5 ianuarie 2014

Leonidas, gama de lux a ciocolatei

Post by La Cucina

leonidas-3Leonidas, gama de lux a ciocolatei
100 de ani de rafinament

Din 2001 pe piata bucuresteana, brandul Leonidas vine cu cea mai tentanta ciocolata, de origine belgiana. Cunoscuta in intreaga lume ca fiind gama de lux a ciocolatei, este unul dintre deliciile la care cu greu am putea renunta vreodata. Daca si dumneavoastra sunteti consumatori ai acestui rasfat cremos, Leonidas va ofera zeci de sortimente dintre care sa le alegeti (cu dificultate) pe cele preferate.

Ideea apartine lui Jolyon M’Bei, care alaturi de mama sa, a deschis in Bucuresti magazinul in care toate aceste produse care incanta privirea si gustul isi gasesc drumul de la Bruxelles. Iar anul acesta au ocazia sa serbeze 100 de ani de traditie a brandului Leonidas, nascut dintr-o poveste de dragoste. In 1913 Leonidas Kestekides, un grec emigrat in SUA si ajuns in Belgia la o expozitie de produse pentru cofetarie, se indragosteste de o belgianca si decide sa se stabileasca la Bruxelles unde ia nastere acest brand indragit in toata lumea.

leonidas-1

Magazinul din Strada Doamnei are o infatisare sic si darul de a te vraji cu produsele elegante care stau cuminti, expuse in vitrine. De la gust, combinatii de arome, calitatea superioara a ingredientelor folosite, pana la prezentare si ambalare, gasesti aici delicatese pentru toate preferintele si, mai ales, poti alege cadouri deosebite. Cine ar putea da gres cu o cutie de praline belgiene si o sticla de vin rosu?

Cum am ales ca toamna aceasta sa renuntam la struguri in favoarea vinului si la diete in favoarea ciocolatei, am ales cateva produse marca Leonidas pe care sa vi le recomandam si dumneavoastra. Asadar, pentru a fi facute cadou sau pentru un moment de rasfat egoist va sugeram faimosul „ballotin” belgian pe care il puteti alege in varianta de 16 praline cu 46 ron sau 32 de praline la 93 de ron. Preturile vor varia in functie de numarul locatarilor cutiutelor magice, putand opta si pentru combinatii de sortimente alese la fata locului. Noi suntem sustinatori ai cutiilor Victor cu 20 de praline (pret 90 ron), perfecte pentru cadouri adresate domnilor, precum si ai cutiilor Bijoux pentru doamne (75 ron cutia cu 12 praline si 150 ron cutina cu 30 praline).

leonidas-2

Indiferent de alegerea pe care o veti face, odata intrat in universul Leonidas, ciocolata va capata un nou sens si o noua valoare.

Adrese:
Strada Doamnei nr 27, Sector 3, Bucuresti
Telefon: 0723.180.268
www.ciocolata-inghetata.ro
Bulevardul Magheru nr. 8-10, sector 1, Bucuresti (magazin francizat)