• 500g muschi de porc
  • 100ml vin rosu
  • 6 catei de usturoi
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 1 galbenus
  • 400g faina
  • 100ml apa
  • 200g unt
  • sare, piper
    CUM PREPARAM:

  • Asezonam carnea cu sare si piper. O punem in tava impreuna cu usturoiul si crengutele de rozmarin. Turnam vinul si 100ml apa. O tinem pentru 30 minute la cuptor, la foc moderat.
  • In acest timp preparam aluatul. Amestecam faina cu untul moale, un praf de sare si 100ml apa. Framantam bine si pastram la rece.
  • Scoatem friptura din cuptor. Punem carnea pe hartie absorbanta pentru a se scurge sosul.
  • Intindem aluatul intr-o foaie dreptunghiulara, punem muschiul scurs si rulam. Ungem rulada cu galbenus de ou si o asezam intr-o tava unsa cu unt. Coacem 60 minute la foc moderat. Servim ornat cu frunze de rozmarin.